wat kan kan, in het kort:

 

KAN creëren is een in Rotterdam en we bestaan al  21 jaar.  We zijn een fullservice reclamebureau anno 2020, dat betekent:  we zijn laagdrempelig , geen uurtje factuurtje en alles draait om samenwerking. Onze klanten zijn dan ook onze referenties. KAN creëren weet dat het belangrijk is om elkaar te helpen en te adviseren en daar niet altijd direct het uurtarief aan te hangen. Op deze manier bouw je aan een relatie en komt het ten goede van het resultaat. Een win-win situatie dus. Dat is de rode draad binnen KAN creëren, als team werken we heel nauw met elkaar samen waardoor iedereen betrokken blijft en projecten/opdrachten nooit stil komen te liggen en we onze deadline halen. We hebben niet voor niks de USP’s KAN creëren = Flexibiliteit, Creativiteit en Positiviteit.

wat KAN allemaal kan:

 

KAN creëren is gespecialiseerd in: Branding: brand building & brand design I Consumenten marketing:  retail: instore & online I Storytelling I Ontwikkelen verpakkingen I Conceptontwikkeling I Online marketing 

 

Van idee tot uitvoering. One stop shopping: Creatie, Fotografie, Copywriting, Film, Animatie, Illustreren, Vormgeven, Account, Project- en Product management.

Maar natuurlijk kunnen we ook, indien gewenst, goed samenwerken met andere reclamebureaus. Veel bedrijven en merken werken voor de verschillende disciplines met verschillende bureaus. KAN is bijvoorbeeld geen marketing bureau. We werken ook veel en graag samen met socialmedia bureaus. Zij maken het complete marketing en communicatieplan en wij zorgen voor de creatieve invulling. ook dan doen we het samen, het is hun plan en we zullen eerst de schetsen voorleggen of zijn het er mee eens zijn en ook dit voor ogen hadden. Uiteindelijk willen we allemaal het zelfde: een goede campagne, een mooi concept en het beste eindresultaat. Mocht je een keer willen afspreken, KAN creëren is dan wel een reclamebureau in Rotterdam maar we komen overal, ja ook wij hebben klanten in Amsterdam ?

 

reclamebureau KAN creëren werkt o.a. voor: 

Electronic Arts, EA Sports, Microsoft, Surface, Windows, Office, Xbox, Lenovo, Motorola, De Pier, Nickelodeon, Nick jr., PiroxFletcher Hotelgroup, Qware, Sitecom, Wonky Monkey, Asus ROG, Republic Of Gamers, NPO, Media Markt, Fresh & Rebel, Intertoys, Dorpooh, Bloomworks,

 

 

 Alleen ga je sneller, Samen kom je verder