Flexibiliteit, Creativiteit en Positiviteit is de basis achter KAN

KAN creëren is een fullservice reclamebureau / communicatiebureau in Rotterdam.

Van creatie tot fotografie, illustreren, copywriting, filmproducties en projectmanagement.

 

We zijn een bureau met een echte werkmentaliteit, zoals we in Rotterdam zeggen: ‘niet lullen maar poetsen’. Dat scheelt veel tijd en geld.

Er wordt nog steeds een hoop geld gestoken in tig verschillende overleggen, calls etc. dit kan allemaal veel efficiënter waardoor het ook minder hoeft te kosten. Daarbij werken we niet met een uurtje factuurtje dit past niet in onze bedrijfs policy. Samen bouwen aan een gezonde klant-bureau relatie, waar je elkaar vertrouwt. Dat betekent samen geven en nemen en dan kom je het verst. ik KAN, KAN jij?

 

We zijn gespecialiseerd in:

Consumermarketing, storytelling, social media content, packagingdesign, events, guerillamaketing en conceptontwikkeling. 

KAN werkt aan een relatie met de klant, hier investeren we zoveel mogelijk tijd in zodat onze klanten genoeg hebben aan een half woord en we altijd voor ze klaar staan. Zelfs bij de bijna onmogelijke deadlines. Daardoor groeien we samen naar een lange termijn relatie en hier halen we allemaal het beste uit. KAN creëren zorgt ervoor dat we alle regels van styleguides, kennis van het product en strategie van het bedrijf perfect kennen zodat het onze klant ook zoveel mogelijk ontzorgt.
KAN is niet van veel woorden maar wel van daden, dat scheelt een hoop stress en tijd.