Flexibiliteit, Creativiteit en Positiviteit

onze KANjers zijn KAN, zonder hun is het een leeg omhulsel zonder ziel

KAN creëren is een creatief reclamebureau in Rotterdam. We worden dit jaar volwassen, 1 mei 23 jaar! Door de jaren heen hebben we met vallen en opstaan veel geleerd en zijn we meegegaan in alle veranderingen en trends die voorbij komen. Maar wat altijd blijft is onze teamspirit. We zijn een team van KANjers die fijn samenwerken en altijd onze afspraken nakomen zonder discussies. Dat is dan ook de basis achter KAN: flexibiliteit, positiviteit en creativiteit. Onze heilige drie-eenheid.

Niet lullen maar poetsen zeggen we in Rotterdam

We hebben dan ook de ouderwetse werkmentaliteit, zoals we in Rotterdam zeggen: ‘niet lullen maar poetsen’. Dat scheelt veel tijd en geld. Door de flexibiliteit die in ons bedrijf is geweven werkt alles ook veel makkelijker zonder teveel stress. Het kan namelijk allemaal veel efficiënter. Natuurlijk kan je 100 meetings houden over een project, waar iedereen een mening over heeft, maar dit kan vaak ook in een meeting of twee. Of we maken er een gezellige borrel van, dan houden we het heel lang vol 😉

Creatie hebben we in eigen huis: fotograferen, copywriting, illustreren, animeren, creëren, ontwikkelen en art direction. Daarnaast voorzien we in project-, product- en eventmanagement. We zijn bewust geen groot bureau maar klein & dapper. Hierdoor kunnen we sneller schakelen, betaalt onze klant niet mee aan onnodige overhead kosten en hebben we 100% aandacht voor onze klanten.

Onze klanten zijn ons visitekaartje, zij kunnen hun ervaring met ons als bureau delen.

Een betere boodschap kunnen we niet geven. Wij hebben klanten (grote merken) die al vanaf dag 1 met ons werken, ook al zijn daar natuurlijk ook personeelswissels geweest. Gelukkig zien ze dat wij er altijd zijn, ook als na 18 uur de telefoon gaat.

 

Wil je onze KANjers leren kennen? Neem dan nu contact met ons op voor een eerste vrijblijvende afspraak.