Bij video content draait alles om aandacht te krijgen bij je doelgroep. Dit KAN o.a. informatief zijn, een commercial, fun, stories of documentaire. Deze video content wordt voornamelijk gebruikt voor de diverse social kanalen, websites of voor klanten die content nodig hebben. Belangrijk is dat de het filmpje blijft hangen, maar daarvoor moeten ze het filmpje eerst willen bekijken en daar heb je meestal minder dan een seconde de tijd voor. Dus in die eerste seconde moeten we al de aandacht hebben zodat de doelgroep nieuwsgierig is om langer te kijken.

Afhankelijk van het doel van de video en de doelgroep gaan we brainstormen en met deze ideeën maken we een creatief storyboard. Dit presenteren we, passen aan waar nodig. Afhankelijk van wensen en budget maken we een productieplan. Daarna kan de videoproductie beginnen. Hebben we acteurs nodig of alleen figuranten? Is er een Voice over? Willen we animaties verwerken in de productie? Gebruiken we muziek? Hoe willen we het product of dienst goed laten uitkomen? etc.

Video content is niet meer gewoon hip, het is eigenlijk niet meer weg te denken in onze online wereld. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor deze aanvulling in hun content marketing plan.

Snowworld Summer Madness

Deze zomer leuke dingen doen in Nederland? Het maakt niet uit als het regent, want het is binnen. En als het wel warm is is het de perfecte plek om verkoeling te zoeken. Snowworld heeft een speciale Zomercampagne om hierop in te spelen. Wij hebben deze content met zoveel plezier en uitdagingen gemaakt. Voor de modellen was dit een job voor op hun bucketlist! 🙂

Interesse?

Wij maken creatieve video producties met als doel dat de video bekeken gaat worden en ook blijft hangen. Bel of mail ons voor meer informatie. info@kannet.nl – 0102382848