We hadden het ons nooit voor kunnen stellen en we zijn er nog steeds een beetje door van slag, maar we hebben een nieuwe KANtoor favoriet. Onze alltime Tony’s Chocolonely favourite karamel-zeezout, ja die met de hoe-open-ik-hem-gebruiksaanwijzing, heeft een grote concurrent gekregen. Er bestaan gewoon een reep die NOG lekkerder, verslavender is dan de karamel-zeezout. Het oké-nog-één-stukje dan gehalte is nog groter.
Lekker knetteren!
De tony’s chocolonely framboos-knettersuiker.
De witte chocolade smelt op je tong, de framboosjes zijn heerlijk zoet maar die knettersuiker maakt deze reep af. Minutenlang danst dit nog na op je tong. Je hoort het, wij zijn fan. Sorry karamel-zeezout, we hebben mooie maanden met je beleefd. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Gelukkig blijft er 1 ding bewaard: Monique’s gebruiksaanwijzing. Daar houden we ons aan, ongeacht de smaak.
foto: tony’s webshop