Échte fotoalbums, bijna iedereen heeft ze wel in de kast liggen. Vroeger heb je vast weleens aan tafel gezeten met een gigantische berg net ontwikkelde foto’s en een leeg album. Fotoplakkertjes, een pen en plakken maar. Voor de 1 een het-moet-maar-gebeuren-klus, voor de ander een heerlijk rustgevend werkje. Toch zorgt het uiteindelijk voor een album van onschatbare waarde. Voor jou als je ouder wordt, om in terug te kijken. Voor je kinderen die herinneringen van je op willen halen. En voor je kleinkinderen die willen zien hoe opa of opa leefde en hoe hun ouders en uitgezien hebben.

Tegenwoordig valt dit fotoalbum steeds meer in het niet. De fotocamera is vervangen door een mobieltje en het fotoalbum is de tijdlijn van Instagram en Facebook. Het lekker ouderwets bladeren is er niet meer bij, terwijl dat misschien juist wel het allerleukste is.

Timelapp heeft de oplossing. Het is een soort Netflix voor je foto’s. Je gaat een abonnementsdienst aan, maandelijks opzegbaar. Met deze dienst krijgt je, voor €6,- per maand, elke maand 10 foto’s thuisgestuurd die je in de app zet. Met deze thuisgestuurde foto’s kun je dus thuis alsnog een fotoalbum maken, van de foto’s die je elke maand op je deurmat krijgt.

En dan het moment dat de foto’s op je deurmat liggen: een waar feestje! Er valt een grote witte envelop op je deurmat, maar bij het openmaken wacht je een verrassing. Een ontzettend leuk bruin envelopje, waar de foto’s inzitten. Mooi geprint, leuk verstuurd & je eigen pareltjes van foto’s. Timelapp is een echte aanrader voor wie gek is op foto’s 🙂

Ook timelappen? https://www.timelapp.nl/