Er zijn TE GEKKE prototypes onthuld vanuit Lenovo. Een opvouwbare telefoon & tablet. Het klinkt aan de ene kant te bizar voor woorden, aan de andere kant zitten we er stiekem met z’n allen al een hele tijd op te wachten. We gaven de moed zelfs een klein beetje op. Maar toen was hier Lenovo met deze tablet en smartphone. Flexibel, opvouwbaar en gemakkelijk te transformeren tot iets anders. Lenovo zet ons terug op deze roze wolk, zij komen met te gekke prototypes.

Het eerste dat zij demonstreren is een tablet die omgebogen kan worden tot telefoon. Groot wanneer je wilt, handzaam wanneer dit nodig is. Wanneer je lekker aan het surfen bent op een groot scherm, kun je dus heel eenvoudig een telefoontje aannemen zonder een grote tablet aan je oor te hebben hangen. Nog enthousiaster worden wij van de tweede demonstratie. Een telefoon die je om je pols kunt doen. De gehele telefoon is buigbaar, waardoor deze als een soort horloge om je pols valt.

Lenovo heeft een batterij en moederbord ontwikkelt die mee kunnen buigen met het scherm, waardoor je gadget veel flexibeler is. Wanneer we de technologie in een wearable of smartphone terug gaan zien kon Lenovo nog niet beloven, maar op dit moment is het nog geen volledig functioneel product. Dus, het zijn nog maar prototypes, maar van het idee worden we heel erg enthousiast! We kunnen niet wachten op de verdere ontwikkelingen bij Lenovo 🙂

Bron: freshgadgetsNUTweakersallaboutphones