Voor SUNouSAN heeft KAN creëren verschillende designs en illustraties gecreëerd voor het Tafelkleedtent concept. Dit kinderconcept is ontstaan door te kijken hoe kinderen spelen. Kinderen houden van tenten bouwen en daar uren in te spelen. De illustraties die zijn divers, van paardenmanege tot prinsessenkasteel maar ook een piratenboot en boerderij. Deze items hebben we als eerste gemaakt, naar aanleiding van een doelgroep onderzoek onder kinderen. Kinderen houden nog van het ouderwetse spelen. Natuurlijk willen ze ook naar YouTube filmpjes kijken en spelletjes spelen op de tablet, maar het is fijn voor kinderen dat ze ook hun eigen fantasiewereld leren kennen en hierin opgaan. In plaats van naar verhalen te kijken op de computer maken ze hun eigen verhaal.

Het idee hierachter is: Keep it simple!

Keep it Simple

Kids houden natuurlijk enorm van spelen. Hun eigen fantasiewereld is het belangrijkste. Meestal spelen ze met de meest simpele dingen waar een heel eigen verhaal achter zit. Duur speelgoed is niet nodig. Daarom hoeft het allemaal niet zo moeilijk en houden we het ook eenvoudig. Want wat heb je nodig? Een tafel en een kleed dan krijg je een Tafelkleedtent. Kinderen kunnen hiermee eindeloos spelen.

Kleine kinderen, met grote fantasieën, dat brengt ze naar eigen avonturen, dat alles met een simpel concept.

Heb je meer interesse in dit of andere concepten speciaal voor kinderen? Wij denken graag met jullie mee en kunnen ook andere concepten van KAN presenteren. Bel ons gerust op 0102382848 of mail naar info@kannet.nl – KAN creëren & SUNouSAN

Tafelkleedtent
www.tafelkleedtent.nl piratenschip
Tafelkleedtent
ridderkasteel
Prinsessenkasteel
prinsessenkasteel
Trein
trein
Polite
politie
Tafelkleedtent brandweerauto
brandweerauto