Een online interactieve aankondiging

Er is een nieuwe manier om dingen gedaan te krijgen. Surface Duo is een nieuw, speciaal gebouwd apparaat voor mobiele productiviteit. Met twee schermen die met elkaar verbonden zijn door een revolutionaire 360°-scharnier, brengt Surface Duo het beste van Microsoft 365 en de wereld van Android™-apps samen voor een herdefinitie van productiviteit onderweg. Behoud de focus, werk samen, communiceer en ervaar essentiële apps als nooit tevoren. KAN heeft op een eigentijdse manier de aankondiging van deze geweldige Surface Duo naar buiten gebracht.  Afgelopen week heeft KAN een video mogen maken (uiteraard via #MicrosoftTeams :-)) met 5 early adopters die de Surface Duo al eerder hadden bemachtigd.

Echte verhalen, echte gebruikers

Door een Microsoft Teams meeting te houden en deze te filmen hebben we echte verhalen. Geen ingestudeerde teksten, maar spontaan zoals het echt is. Dit is dan ook precies wat we bedoelen met storytelling. De beelden die je ziet zijn eerlijk en oprecht. Echte mensen, echte verhalen.

Door corona moet nu alles online gebeuren

Daarnaast hebben we de aankondiging gefilmd op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland. Paul Honout, de Business Group Lead Surface heeft digitaal de aankondiging gedaan. Dit filmpje, in combinatie met beeld van het device Surface Duo , is een mooi en krachtig beeld. KAN creëren is blij dat we deze bijzondere aankondiging op deze manier mochten uitvoeren. Iedereen wil toch de echte verhalen horen door echte gebruikers.

KAN creëren maakt creatieve video content

Elke campagne heeft een ander doel bij KAN gaan we hier heel bewust mee om. We maken video content niet als opvulling maar met een doel. In dit geval gaat het om reviews van echte gebruikers.