Wie regelmatig met de trein reist én hierbij uitstapt in Den Haag heeft hem vast al zien staan. De selfiebooth. Gelegen bij de AH to Go een ware eyecatcher voor de bezoekers en reizigers op het station. Wie dit hier neer gezet heeft? Feddow Claassen Ontwerpers. Feddow Claassen Ontwerpers is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en realiseren van tijdelijke en permanente tentoonstellingen, digitale en audiovisuele producties, audiotours, educatieve programma’s en (interactieve) vitrines.

Wat doet deze selfiebooth precies? Wanneer je naar binnen gaat heb je de mogelijkheid om een video achtergrond te selecteren uit het menu. Cultuur, Politiek, het strand, Justitie etc. Allerlei onderwerpen die beschouwd worden als typisch Den Haag. Na een korte intro verschijn je als hoofdpersonage in een korte film, die eindigt met een selfie. Deze selfie wordt afgedrukt en kun je mee naar huis nemen.

Het is een booth VOL verrassingen, met leuke, originele en typisch Haagse selfies. Wanneer je op Den Haag CS bent is het zeker de moeite waard een bezoekje te brengen aan deze selfiebooth.

Bron: https://www.linkedin.com/pulse/selfie-experience-booth-feddow-claassenFacebook Selfie Booth Den Haag