Iedereen weet dat fysiek contact hebben niet meer zo vanzelfsprekend zit. De mobiele telefoon zit haast vastgeplakt aan onze rechterhand en de duim blijft maar scrollen. Thuis op de bank, tijdens de lunchpauze op je werk, in het openbaar vervoer en zelfs wanneer we op een heerlijke zonnige dag op een bankje in het park zitten. Met elkaar praten is er nauwelijks meer bij.

Een reclamebureau en Nescafé vinden dat je tijdens je kopje koffie of thee juist een heel goed gesprek met iemand kan hebben. Hier hebben zij heel leuk en slim op ingehaakt tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Er werd een bankje gecreëerd dat mensen letterlijk dichter bij elkaar brengt en direct uitnodigt tot een gesprek.

Het bankje laat mensen even heerlijk in rust genieten van hun kopje koffie, zoals ze altijd doen. Hierna begint het bankje te bewegen zodat mensen letterlijk dicht bij elkaar komen. Het ijs is meteen gebroken en het gesprek kan beginnen.

Heerlijke actie! En mensen zijn niet eng 😉 Het is juist heerlijk om even te kletsen zonder je duim op je telefoon te hebben.

Bron: Dutchcowboys