Een telefoon​ die niet te vergelijken is met alle andere telefoons. Het is iets anders, iets vernieuwends en echt super vet!​ ​Je kunt de Moto Z en de Moto Z Play namelijk​ uitbreiden met ​unieke Mods, de coole accessoires,​ door ze aan de achterzijde van de telefoon te klikken.​

Hasselblad camera, JBL SoundBoost, Insta-Share Projecter en OffGridd Power Pack

Zo kun je je Motorola transformeren naar een echte ​Hasselblad ​camera! Die wil je toch hebben 🙂 ​De Mod is voorzien van een eigen cameraknop, dus je ook niet meer met je vinger naar onmogelijk plekken op het scherm wanneer je een foto wilt maken. Verder beschikt deze Mod over een 10 keer optische zoom, waardoor je foto’s mooier zijn dan wanneer je de digitale zoom van de smartphone gebruikt.

De JBL SoundBoost Mod verandert je telefoon in een echte speaker. Je klapt de standaard uit en kunt de telefoon zo neerzetten. Het geluid knalt uit je telefoon. Met de Insta-Share Projecter maak je een beamer van je telefoon. Niet iets wat je in het dagelijks leven mist, maar wel heel leuk! Je kunt je eigen mini-bioscoop creëren en Netflixen op je plafond of je muur.

Als laatst biedt de Moto Z-serie de Incipio offGridd Power Pack, welke je 22 uur extra accuduur geeft.

Bekijken en testen

De accessoires hebben allemaal een eigen accu, zodat ze je telefoon niet leegtrekken. Alles bij elkaar maakt dit een uniek toestel. Hij biedt voor ieder de perfecte uitbreiding met voor jou passende accessoires. Je kunt deze telefoon nu testen bij Media Markt​ en BCC filialen in Nederland op onze mooie Moto zuil.