Voor onze klant Wonky Monkey hebben we voor diverse verpakkingen en communicatie uitingen kinderen gefotografeerd , passend bij de doelgroep van het product. Deze lifestyle foto’s geven een duidelijker beeld van het product. De kinderen zijn zodanig gecast door KAN dat het de werkelijke doelgroep aantrekt en zich hier graag mee identificeert. Wonky Monkey is voor de doelgroep kinderen. Zij willen door hun assortiment met kleur en materiaal gebruik laten zien dat hip niet te duur hoeft te zijn. Naast de modellen is de styling daarom ook erg belangrijk. Modieus van deze tijd zodat het gehele beeld klopt met wat de doelgroep en hun ouders belangrijk vinden.

Wonky Monkey is o.a.. te koop bij Intertoys en Bol. Hier kun je het assortiment bekijken

KAN creëren doet tegenwoordig alle fotografie in eigen huis waardoor we snel kunnen schakelen. KAN is sterk in jongerencommunicatie , we werken al heel wat jaartjes in deze branche en kennen de doelgroep goed. Daarom doen we ook veel lifestyle fotografie met kinderen. Dit voor de diverse communicatie uitingen. Van verpakkingen tot OOH tot social media tot print campagnes.

One stop shopping bij KAN creëren

Naast de fotografie ontwerpt KAN ook de verpakkingen voor de diverse merken. Hierbij letten we goed op de nieuwe trends in het consumenten gedag, in dit geval de kids en de ouders/verzorgers. Het is natuurlijk belangrijk dat een verpakking in de winkel of de online shop goed naar voren komt tussen alle concurrentie. Heb je ook foto’s nodig (of misschien interesse in design voor verpakkingen) voor deze doelgroep? Bel of mail ons: 0102382848 of info@kannet.nl. Het is bij ons one stop shopping: casting, styling, visagie en fotografie. KAN is sterk in jongerencommunicatie, fotografie, creatie en conceptontwikkeling.