Voor KAN breekt er een nieuw tijdperk aan met een 2-ledige benadering waarbij wij op twee locaties komen te zitten. Wij hebben een plekje op Blaak, hartje centrum Rotterdam, pal tegenover de Markthal. Dat wordt ons Stads KANtoor. Daarnaast komt ons productiekantoor midden in het Westland te staan in Schipluiden en dat wordt ons Tuin KANtoor!

De reden voor KAN om voor een 2-ledige benadering te kiezen is simpel: wij scheiden productie en commerciële activiteiten van elkaar. Onze klanten zullen worden ontvangen op een mooie locatie in Rotterdam, goed bereikbaar (vooral ook met openbaar vervoer) en met uitstekende faciliteiten, in de nabije omgeving. Het Tuin KANtoor voor productie is vooral praktisch, rustig en biedt een prettige werkomgeving om te kunnen focussen op ontwikkeling en levering van onze diensten.

KAN blijft KAN… daar staan wij voor en met al onze gekkigheden, gezelligheid en vooral de “personal touch”. Wij verhuizen … en natuurlijk verhuist onze creativiteit, flexibiliteit en positieve benadering gewoon mee.
Blaak