Iedereen wil uitblinken op social media, maar er komt een hoop bij kijken dit goed te doen. Belangrijk is dat er nagedacht is met welk doel wil je social media inzetten. Welke social kanalen wil je inzetten? Wat is je doel? Is het bijvoorbeeld voor algemene branding, leads genereren, meer volgers krijgen of nog iets compleet anders? Daarom is het social media concept een basis. KAN maakt creatieve content en kunnen ook het social kanaal voor je beheren.

We willen daarom onze social afdeling binnen KAN even in het zonnetje zetten omdat we hier heel veel mooie Social content creaties maken, maar er ook voor zorgen dat het aantal volgers omhoog gaat en er meer interactie komt. Tevens is het belangrijk dat er altijd gereageerd wordt op reacties onder een post en het zou helemaal mooi zijn als de post bewaard wordt. Een like alleen is niet genoeg. Het idee achter social media is dat je social bent en dan alleen een hartje, is wel erg makkelijk en vooral niet interessant.

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk beginnen we bij het begin om exact te weten wie je wilt bereiken en wat het is dat je wilt vertellen. Daaropvolgend komen we met een moodboard met ideeën. We kijken welke beeldtaal we willen gaan inzetten en wat de tone-of-voice zal worden. Als dit allemaal klopt maken we een content kalender waar we alles inzetten. Uiteraard blijft er altijd plek voor spontane acties. Als we het social kanaal ook beheren zullen we dit ook monitoren zodat het plan waar nodig aangepast kan worden en exact kunnen volgen wat goed werkt en wat helemaal niet.

Content makers

We noemen onszelf content makers en gebruiken alle middelen die hiervoor nodig zijn:

  • fotografie
  • videografie
  • animaties
  • illustraties
  • copywriting

Tarieven

We werken met strippenkaarten en hebben deze in alle soorten en maten. Wil je maar 1 post per week op 1 kanaal of wil je hiernaast ook stories, wil je meedere posts of deze ook op diverse kanalen? Het mooie van dit systeem is dat je nooit voor verrassingen komt te staan en het geschikt is voor zowel kleine bedrijven als grote internationale bedrijven. Wil je meer informatie? Bel ons op 0102382848 of mail naar info@kannet.nl. We schakelen snel en zijn gewend aan korte deadlines.

alle beelden copyright KAN creëren

copyright KAN creëren