Stiekem shop je het lekkerst met jouw favoriete beat op de achtergrond. Zachtjes meezingen of meebewegen op jouw nummer is ALTIJD lekker. Mango brengt de mobiele marketingoplossing Shazam In-Store naar twintig winkels in Spanje. Tijdens het shoppen kun je via Shazam toegang krijgen tot de afspeellijst van Mango en nummers kiezen die jij graag wilt horen tijdens het shoppen. Iedereen kent Shazam al jaren, vooral als liedjesherkenningsapp. Maar in 2014 lanceerde Shazam de dienst voor retailers.

Deze innovatieve actie van Mango is aangevuld met exclusieve content waaronder campagnes, aanbiedingen, acties en de nieuwste collectie. Ook krijgen de gebruikers toegang tot de sociale netwerken van Mango, waaronder hun eigen Spotify kanaal. Mango is druk bezig met digitaliseren, wat bijna moet in de online-shop-periode die nu is aangebroken.

Eind vorig jaar is Mango ook al gestart met het testen van een mobiel kassasysteem zodat het personeel overal in de winkel betalingen kan verwerken. Het offline winkelen wordt steeds digitaler.