Jonathan Knowles. Als je van mooie (product)fotografie houdt is hij iemand om in de gaten te houden. Zijn foto’s zijn haarscherp en betoverend, en hij heeft verscheidende Awards gewonnen met zijn wereldwijde reclamefoto’s. De afgelopen 10 jaar staat hij constant in de top 200 van beste reclame-fotografen ter wereld. Wat doet deze Jonathan dan in de reclamewereld?

Hij fotografeert onder andere Coca-Cola, Guinness en Smirnoff. Mede hierdoor wordt hij ook wel de ‘liquid man’ genoemd. Een beetje een vreemde bijnaam als je het ons vraagt, maar we snappen wel waar deze vandaan komt. Deze man haalt, met inventieve technieken, namelijk het beste uit deze dranken. Hij streeft ernaar de dranken verrukkelijk, dorstlessend en verfrissend te laten overkomen op de foto’s.

JKnowles_DietCokeHunk_Pour_V14CROP-e1467102360609Als ontspanning is het een genot voor het oog om door het werk van deze Jonathan te bladeren. En je snapt ook meteen waarom deze man zo geroemd wordt. Voor de dames onder ons hebben we vast een mooie afbeelding toegevoegd 😉 Maar dit is niet het enige pareltje van deze Jonathan Knowles. Wanneer je door zijn portfolio bladert vindt je een hoop moois.

Waar kun je meer zien? Nou hier!

Jonathan Knowles