Voor deze startup, (MOSS Last Mile Heroes) een fietskoeriers bedrijf, hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontworpen en meegewerkt aan de naam van het bedrijf.

Fietskoeriers met kuiten als kanonskogels staan te trappelen om jouw pakketje, post of medicijnen veilig, verantwoord en voordelig te vervoeren. Zes dagen per week. Op de fiets. Weer of geen weer. In Leiden en omstreken. Waar auto’s, busjes en vrachtwagens nijdig toeterend stilstaan, daar vind je de gedreven fietskoeriers van MOSS. Gelimiteerd door alleen een handvol verkeersregels en het aantal versnellingen op hun fiets, heersen deze Last Mile Heroes over de urban jungle. Als laatste remmen. Als eerste optrekken. Het nakijken is voor anderen.

MOSS superhelden

Het werken als fietskoerier gaat altijd door. “Ook als het sneeuwt, ijzelt of stormt. De afgelopen sneeuwperiode bracht wel wat uitdagingen met zich mee. Op de eerste dag toen het zo sneeuwde, gingen ze met volle moed op pad. Na de eerste honderd meter wisten we het al: dit ging een lange middag worden (het werd zelfs 21.00 uur). Maar doordat we handig zijn met de fiets, de wegen goed kennen en ons doorzettingsvermogen hebben we ook die week alle pakketten kunnen bezorgen.” (bron: In de Buurt Leiden)

Het aantal koeriers en de steden waar MOSS Last Mile Heroes bezorgt groeit hard. Deze Superhelden moet je in de gaten gaan houden, want je kunt straks niet meer om ze heen!

Dit is ook exact wat we willen uitstralen met de huisstijl van MOSS, geen gedoe, je weet waar je aan toe bent. Ze zijn snel, betrouwbaar en stoer. Deze koeriers weten in NewYork stijl overal op tijd te komen.