Instagramfunctie blijft vernieuwen, en eind van dit jaar zijn de bedrijfsprofielen aan de beurt. Het platform telt 8 miljoen bedrijfsprofielen en over de hele wereld zijn er meer dan één miljoen actieve adverteerders per maand te vinden. Dit aantal blijft groeien. Steeds meer bedrijven zitten dus op Instagram, en daar gaat deze app heel slim gebruik van maken.

Instagram wil bedrijven nog meer kansen geven om de relatie met hun klanten te versterken. Statistieken, afbeeldingen met meerdere foto’s en opgeslagen berichten zijn al haast niet meer weg te denken. Straks komt daar ook nog de Instagramfunctie bij om rechtstreeks via het profiel van een bedrijf een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialiste, kapper of een tafeltje te reserveren bij je favoriete restaurant. Met 1 druk op de knop is het klaar.

Wij zijn erg benieuwd of je binnenkort helemaal geen telefoonnummers of websites meer nodig hebt om afspraken bij je favoriete bedrijven te maken. Het klinkt in ieder geval ideaal! De website geeft ons al een preview van de nieuwe functie.

Instagramfunctie

Instagramfunctie

 

 

 

 

 

 

Bron: Instagram