We dromen er al een tijdje van. Een tablet die functioneert als een notitieblok en tekenboek. Nu Lenovo een tijdje geleden deze droom als werkelijkheid presenteerde is het tijd om eens het een en ander te schrijven over dit high-tech stukje papier 🙂

Lenovo presenteert de YOGA Book. Twee flintedunne panelen die met een schanier aan elkaar zitten maakt dit tot de perfecte tablet/kladblok/tekenboek. Je kunt er lekker met je vingers op schrijven en tekenen, maar dit kan natuurlijk ook met de bijgeleverde AnyPen. En het leukste aan deze pen is misschien wel dat deze de mogelijkheid biedt op gewoon papier te schrijven. Wat heb je hier nou aan zal je denken? Nou, alles wat je op gewoon papier schrijft wordt direct doorgestuurd naar je Yoga Book als je papier op het tweede scherm ligt.

Dit tweede scherm heeft nog meer te gekke snufjes. Het functioneert als een digitaal toetsenbord. Door deze plat te leggen en je scherm omhoog te klappen gebruik je je YOGA Book dus als laptop.

De YOGA Book is licht, plat en dus heel gemakkelijk mee te nemen. Met de YOGA Book heb je altijd pen en papier bij de hand, maar kun je ook met hetzelfde gemak rondsurfen en het een en ander uittypen. Wij zeggen: kom maar door met die YOGA Book!

Bron: Lenovo

lenovo-yoga-book-4-770x434 lenovo-yoga-book-feature-drawing-android