De Foldimate klinkt alleen al vriendelijk. En deze gadget lijkt haast gemaakt voor de dames van KAN, gezien strijken eigenlijk van geen van ons een hobby is. Het is zonde van je tijd en gewoon echt heel erg saai. Bovendien, alles na het wassen direct ophangen werkt ook heel goed om de kreukels uit de kleding te houden. Toch?

Voor ons is er de Foldimate. Yes, een maatje in het vouwen (én strijken!). Deze robot werkt heel simpel, maar kan niet anders dan je beste vriend worden. Het is eigenlijk heel simpel. Je hangt de was aan de haken en je nieuwe vriend pakt het vanaf hier verder op. Je jurkje gaat de machine in en komt er netjes gestreken en gevouwen weer uit. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het jurkje in de kast te leggen of direct aan te trekken voordat je de deur uit gaat.

Helaas is deze vriend niet heel goedkoop. Maar geef hem eens ongelijk, het enige dat hij doet is een van de vervelendste klusjes in huis. Voor €800,- hoef je nooit meer te strijken!

Overtuigd? Je kunt je hier alvast registreren, waarna je op de hoogte gehouden wordt van wanneer deze vriend te koop is. https://www.foldimate.com/