goudenblikopener
Het is weer tijd voor de jaarlijkse innovatie prijsvraag, vanaf dit jaar de Gouden Blikopener genoemd. Dit is het platform voor goede ideeën van Gemeentewerken Rotterdam. Deze ideeën kunnen zowel betrekking hebben op de individuele werkplek als op de stad Rotterdam zelf. 

Om zoveel mogelijk personeel, zowel op kantoor als in de buitendienst, op de hoogte te stellen van de naderende actie en te inspireren tot het inzenden van hun ideeën, heeft KAN hier een concept omheen bedacht. 

Op 7 september gaat de actie van start en worden op alle werkplekken Gouden Blikopener-posters opgehangen. De dag erna worden er energydrinkblikken aan het personeel uitgedeeld met informatie over de actie, die het personeel inspireren tot het inzenden van hun ideeën. Brandstof voor het brein! 

Met behulp van de posters, de inspiratieblikken, fotoshoots van de genomineerden, interviews in het personeelsblad, nieuwsbrieven e.d. wordt de aandacht gedurende de 3 maanden lopende actie voortdurend getrokken en vastgehouden. Tijdens de Nieuwjaarsborrel worden de winnaars bekend gemaakt.