Duurzaamheid is de groene draad door ons leven. Ondernemers die hier niet mee bezig zijn zouden toch echt even wakker geschut moeten worden want als we zo doorgaan dan wordt het een hele verdrietige toekomst voor onze prachtige planeet Aarde. De hoeveelheid plastic wat in de oceanen terecht komt is om te huilen. Laten we zorgen dat we in het bedrijfsleven ook meedenken over een beter milieu.

Misschien dat we over tig jaar naar een andere planeet moeten verkassen maar met de kennis die we nu hebben is het nergens zo prachtig als hier. De temperaturen zijn vreselijk, vooral veel steen en weinig groen en water. Nu is alle begin moeilijk, waar begin je? Bij KAN zijn we een paar jaar geleden begonnen om papierloos te werken, afval te scheiden en te letten op het energieverbruik. Dat was een eerste stap naar groen ondernemen.

Wij zorgen voor onze relaties en klanten met regelmaat voor speciale thuiswerkpakketten, relatiegeschenken en incentives. Hier hebben we een zeer milieubewuste variant voor gemaakt. We willen vooral duurzame artikelen voorstellen. Met oog op minder prularia, geen plastic en meer kwaliteit wat ook nog eens goed is voor het milieu en voor jezelf.

MEET YOUR NEW BEST FRIEND

De startup Best Plants Friends levert voor het bedrijfsleven unieke op maat gemaakte planten cadeaus. We weten dat planten zorgen voor een gezondere lucht, maar dat is niet alles. Planten zorgen voor de ultieme happy vibes en maken van je kantoorruimte een fijne plek. Één en één is twee. Want als je een betere luchtkwaliteit en een gelukkig gevoel hebt, dan krijg je ook een betere mentale gezondheid. Die heb je nodig als je rustig, ontspannen en geconcentreerd wilt werken. 

Bijvoorbeeld een ‘Doe het zelf Terrarium:

Het doel van zelf je terrarium maken is dat naast dat je er compleet ontspannen van wordt, het bewustzijn voor planten en natuur groter wordt. En doordat je de planten zelf geplant hebt geniet je nog intenser.

Een ideaal cadeau voor werknemers, collega’s, relaties of als incentive. Best Plants Friends zorgt ervoor dat de complete Feel Good pakketten bezorgt worden met een persoonlijke boodschap en extra informatie die je misschien wilt toevoegen. We zijn een enorm flexibel bedrijf waarbij veel mogelijk is. Een terrarium pakket bestaat uitsluitend uit duurzame artikelen en planten. Een hand geblazen pot (wat milieu vriendelijker is dan gerecycled glas), terrarium gereedschap, bio potgrond, houtskool, kiezels en alles verpakt gerecycled karton

Voor meer informatie mail info@kannet.nl of bel ons 0102382848

Best Plants Friends B2B terrarium